Seminarier

Kära fackförbundsvänner 

Vi från Rättsskyddet har nöjet att hälsa er hjärtligt välkomna till våra seminarier i höst. Seminarierna tar upp viktiga och angelägna frågor inom arbetsrätten och socialförsäkringsrätten. Mycket har hänt och händer på arbetsmarknaden inte minst kommer vi med stor sannolikhet få nya regler inom lagen om anställningsskydd som vi kommer att gå igenom mer ingående. Vi dukar upp ett härligt smörgårdsbord med intressanta seminarier där ni har att välja och vraka och som vanligt går vi igenom nyheter och praktiska tips inom de olika rättsområdena, allt utifrån ett fackligt perspektiv. Notera särskilt att vissa seminarier är digitala medan andra seminarier kommer att hållas i traditionell form det vill säga fysiskt i Stockholm.  

 Totalt anordnar vi 6 seminarier under hösten. Seminarierna 1 och 2 är digitala och kostar 2.000 kr exklusive moms per deltagare. Seminarierna 3, 4, 5 och 6 är fysiska och kostar 3.900 kr exklusive moms, inklusive lunch och kursdokumentation.

Avgiften faktureras i förskott. Anmälan är bindande när vi mottagit anmälan och skickat bekräftelse på att deltagaren antagits till seminariet. Avbokning ska alltid ske skriftligt. Vid avbokning 4-2 veckor före seminariet debiteras 50 % av kursavgiften. Vid avbokning 2-0 veckor före seminariet debiteras 100 % av kursavgiften. Vid förhinder kan platsen fritt överlåtas till någon annan. 

Varmt välkomna med er anmälan! 

Mattias Landgren
chefsjurist  

Arkiv: Seminarier

Tyvärr hittar vi inga seminarier just nu. Prova att uppdatera sidan.