Integritet- och personuppgiftspolicy för fackjuridik.se

LO-TCO Rättsskydd värnar om din integritet. Därför är vi försiktiga med att samla in information som kan kopplas till din person (personuppgifter).

Fackjuridik.se hanterar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) och EUs kommande dataskyddsdirektiv GDPR (från och med 25 maj).
Här beskriver vi hur vi använder personuppgifter på fackjuridik.se.

Cookies

Fackjuridik.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Cookies används också för att du som använder hemsidan ska kunna dela sidor i sociala medier.

Seminarieansökan

Fackjuridik.se använder formulär för att du ska kunna anmäla dig till seminarier. När du fyller i dina kontaktuppgifter i något av våra formulär behöver du ge samtycke till behandling av personuppgifter genom att markera en kryssruta.

Prenumerera på nyhetsbrev och pressmeddelanden

När vi skickar nyhetsbrev och pressmeddelanden använder vi oss av externa tjänster som LO-TCO Rättsskydd har avtal med. Vi delar dock aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part.
Du kan avanmäla dig från utskick när du vill genom tydliga länkar i respektive e-postmeddelande. 

Sociala medier

Vår integritets- och personuppgiftspolicy gäller även våra sidor i sociala medier. Varje social kanal har dock egna riktlinjer för till exempel kommentarer. Läs mer i respektive kanal.

Ändringar i integritetspolicyn

Redaktionen för fackjuridik.se förbehåller sig rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy genom att publicera den nya, reviderade, policyn på webbplatsen.

Dataskyddsombud

LO-TCO Rättsskydds dataskyddsombud är Ann-Catrin Berg.